Usluge

Računovodstvo i knjigovodstvo

Kvalitetno i pouzdano knjigovodstvo i računovodsvo, jedan je od bitnijih elemenata na putu do uspjeha svakog biznisa!

Poslovnim subjektima nudimo: knjigovodstvene usluge, računovodstvene usluge, poslovno savjetovanje, izradu poreznih prijava, vođenje blagajne, obračun plaća te vođenje ostalih knjigovodstvenih i računovodstvenih poslova.

Ukoliko imate pitanja za nas slobodno nam se obratite. Ako otvarate obrt ili tvrtku obratite nam se za savjet.

Poslovni plan

Poslovni plan je jedan od najvažnijih dokumenata svakog uspješnog poslovanja!

Bilo u startu, ekspanziji ili u situacijama koje su je izokrenule – svaka tvrtka ili biznis prije ili kasnije treba imati svoj plan rada.

Poduzetnik pomoću poslovnog plana opisuje svoju ideju, odnosno poslovni pothvat koji sadrži razrađenu analizu o ulaganju u posao, budućim rezultatima poslovanja te o rješenjima mogućih rizika u budućnosti. Poslovnim planom provjeravamo tržišnu i financijsku opravdanost ulaganja.

Nedostatak planiranja redovito znači neuspjeh pa tako dobar poslovni plan smanjuje rizik poslovanja i povećava izglede za uspjeh. Stoga je nužan za svakog poduzetnika koji treba što detaljnije provjeriti svoju poduzetničku ideju.

Poslovne planove izrađujemo za potrebe malih, srednjih i velikih tvrtki te općina i gradova u svrhu dobivanja kredita od poslovnih banaka, dobivanja poticaja iz EU fondova, dobivanja jamstva HAMAG – BICRO i sl.

Prepustite izradu poslovnog plana nama kako bi Vam pomogli da Vaša poslovna ideja postane uspješna i financijski isplativa, jer uz profesionalno i detaljno razrađen poslovni plan šanse za uspjeh su velike.

Poboljšate svoje poslovanje uz dobar savjet, vrhunske stručnjake i kvalitetan poslovni plan.

Investicijska studija

Saznajte ekonomsku isplativost Vaše investicije!

Investicijska studija se izrađuje za veći poslovni pothvat a time je i puno kompleksniji dokument od poslovnog plana. Prema preporuci HBOR-a i poslovnih banaka, investicijska studija se radi za ulaganja koja su veća od 700.000,00 kuna.

Uz pouzdanu i detaljnu investicijsku studiju saznajte potencijalne rezultate ulaganja, odnosno ekonomsku isplativost u pokretanje projekta.

Kako realizirati isplativost i postići što veću dobit? Kako predvidjeti moguće rizike ulaganja i znati riješenje istih?

Prepustite to našem timu stručnjaka i osigurajte si uspješnu realizaciju investicije!

Ponosni smo jer je iza nas veliki broj uspješno odrađenih projekata za klijente svih veličina.

Pogledajte samo dio naših referenci:
Popis izrađenih Investicijskih studija i Poslovnih planova (Excel)

Porezno savjetovanje

Dajemo savjete o svim poreznim pitanjima koja se odnose na poslovanje trgovačkih društava (d.d. i d.o.o, j.t.d.) te obrta i slobodnih zanimanja, a odnose se na porez na dodanu vrijednost, porez na dobit, porez na dohodak, porez na promet nekretnina kao i na sve ostale poreze.

Informirati ćemo Vas o svim promjenama poreznog zakona.